مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ازار اذیت

سلام خسته نباشید من دوسالی هست که عروسی کردم جاریم هی پیش خواهر شوهر مادرشوهر پیش همه منو بدنام میکنه الانم فهمیدم زنا کرده لوش دادم چون به من تهمت میزد توی یک ساختمان هستیم هر روز فحاشی میکنه و نفرین برادر شوهرم هم قبول نمیکنه میگه نه زن من فحاشی نمیکنه الانم شکایت کرده چونکه زنا کرده مادرم به برادرشوهرم توهین کرد قبلش اون فحاشی کرده بود الان اونا محکومن یا ما چون واقعا خیلی اذیتم میکنه دستشم کجه متسفانه شاهدم دارم که هی بهم توهمت میزده اگر شهادت بدن. البته اون یکی جاریمم خیلی اذیت کرده و از ساختمان فراری داده کسی که دستش کجه و زنا کاره چرا حرف اونو قبول دارن حرف منو ن

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

توهین بدوا باشد یا در پاسخ به توهین دیگری،جرم محسوب می گردد.برای اثبات نیاز به شهادت شهود دارند و در صورت شهادت شهود محکوم خواهید شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت زنا ادعای بزرگی است و باید برای اثبات حد ان 4 بار اقرار در پرونده ثبت شود و شما میتوانید دفاعیات خود را ارسال کنید و اگر منع تعقیب خود تحت عنوان توهین و افترا شکایت نمایید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

توهین جرم هست و هر دو شما توهین کردین فرقی نداره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات هردو به علت فحاشی محکوم میشوید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر ادعایی مستلزم اثبات آن است. اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید محکوم می‌شوند و اگر آنها ادعای خود را ثابت کنند شما محکوم میشود. اما در نظر داشته باشید نسبت دادن زنا به دیگران اگر نتوانید آن را ثابت کنید جرم است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اثبات شود شما لفظ زناکار را به ایشان منتسب کرده‌اید و زنای وی را نتوانید اثبات نمایید 80 ضربه شلاق به عنوان جرم حد قذف متحمل می‌شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده با توجه به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک موجود می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر ادعایی کرده باشید که قابل اثبات نباشد از بابت افترا میتواند پیگیری کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این حرفها را باید به شوهرت بگی نه به دیگران و درخواست اجاره خانه در جایی دیگر بدهی البته اگر خودت نزد شوهرت ارج و قربی داشته باشی

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر نتونید رابطه نامشروع ثابت کنید شما محکومید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص موضوعات مطرح شده ، تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام درهرصورت برای اثبات زنا کار بسیار سختی است اگر مدارک محکم است شکایت کنید درعیدابنصورت نکنید