مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر (مرد) به خاطر خانوادش

سلام و احترام
سوال من این هست که شوهر من منو وادار میکنه خونه اقوامش برم بمونم شهرستان یا مثلا مادربزرگش که هر بار منو میبینه به خاطر حجاب بی احترامی میکنه مجبورم میکنه برم عید دیدنی
یا مجبورم برم دیدن خاله پدرش و فامیلایی که نسبت خیلی دوری دارن و تمام تعطیلات منو صرف خانوادش میکنه میگه با خانوادم بریم سفر همش میگه بابام خواهرم …
آیا من مجبورم به شوهرخاله و خاله ی پدرش و عمش احترام بذارم و هرجا مجبورم کرد برم یا میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام مواردی که فرمودید مصادیق مجرمانه نیست خودتان باید مدیریت کنید مگر اجبار فیزیکی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض شد بعضی از موارد خانوادگی و می‌بایست به مشاور خانواده مراجعه نمایید اما در خصوص مسائل حقوقی می‌توانید تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. مجبور نیستید بروید. اما برای این موضوعات شکایت هم نمیتوانید بکنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع با صحبت قابل حل وفصل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
می توانید به مشاور خانواده مراجعه کنید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام، واژه شکایت وصف کیفری داره و ناشی از جرم هست با توجه به عدم وصف مجرمانه اعمال یاد شده امکان طرح دعوی میسر نیست