مشاوره حقوقی رایگان - برخورد دادگاه با فرد مقصر در تصادف جرحی ماشین به موتور

من چند روز قبل از کنار پل وارد خیابان اصلی شدم برای دور زدن که با موتور از روی پل می آمد برخورد کردم البته جاده روی پل دوطرفه بود و موتور هم در لاین خلاف حرکت می کرد پلیس 100 درصد من رو مقصر کرد و هیچ تابلویی و خط وسط جاده هم پاک بود پلیس همه این گزارش رو نوشته
حالا من بیمه و گواهینامه دارم
حالا من علاوه بر پرداخت دیه باید اندازی شوم یا چقدر جریمه نقدی از من می گیرند و با من کلا چه برخوردی از طرف قانون می شود آیا وکیل می تواند همه کارها رو انجام دهد بدون حضور من
راننده موتور از ناحیه پا آسیب جرحی دید

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

مراجعه به وکیل در هر دعوی عاقلانه ترین راه است.دیه توسط بیمه پرداخت خواهد گردید،شما به مبلغی به عنوان جزای نقدی محکوم خواهید شد و از طرف دیگر باید دو و نیم درصد دیه را به شرکت بیمه مسترد نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعیین مقصر با کارشناس راهنمایی و رانندگی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه پلیس راهور مطابق کروکی تصادف و تحقیقات دادسرا و رای دادگاه کیفری 2 دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی با کارشناسان راهور می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وکیل دفاعیات لازم را انجام میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تعیین مقصر در تصادفات با کارشناسان راهور می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نظر کارشناسان اداره راهور و تصادفات ملاک عمل قاضی قرار خواهد گرفت چرا که تشخیص مقصر در تصادفات ا گزارش کارشناسان راهور و تصادفات می‌باشد می‌توانید وکیل دادگستری اختیار نمایید و ایشان اقدامات لازم را در دفاع از شما انجام دهند تعیین میزان دیه و نوع جراحات وارده با پزشکی قانونی می‌باشد