مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

باسلام خسته نباشید
بنده یک ملک تجاری به شخصی باعنوان سرقفلی داده ام درسال 83ومبلغی پرداخت کرده بعنوان سرقفلی و هیچگونه تاریخ انقصای مدت اجاره مشخص نکرده ام و مستاجر در این سال ها اجاره ماهیانه ای که در قرارداد خودمون اوردیم رو هم پرداخت نکرده و الان میگه مغازه برای خودمه و تخلیه نمیکنه.چه راهی هس برای اینکه مغازه رو پس بگیرم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد قرارداد و تاریخ انعقاد آنان حایز اهمیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است

ابتدا باید مشخص گردد که شما فقط سرقفلی را انتقال داده اید یا مالکیت و سرقفلی با هم انتقال داده شده
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مغازه متعلق به ایشان نیست و شما مستحق اجرت المثل ایام تصرف ایشان بعد از انقضای قرارداد سال 83 می‌باشید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید اظهارنامه ارسال و سپس دعوای فسخ مطرح کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنامه ارسال کنید.
موفق باشید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید مستندات بررسی شود و حسب گفته ها بلید سرقفلی به نرخ روز پرداخت شود
مشهد هستید درخدمتم