مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مغازه

با سلام، مغازه ایی به مدت 25سال پیش سرقفلی اقایی داده شده که از اون زمان به طور کامل مغازه در دست همسر اول اون مرد قرار گرفته و حدود20سال است که کرایه ذکر شده را پرداخت نکرده اند. آیا امکان تخلیه این مغازه هست و چه مبلغی بهشون تعلق میگیرد؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید دادخواست تخلیه بدهید و قیمت توسط کارشناس تعیین میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

البته مهم هست که قرارداد شما مربوط به چه سالی هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون اگر
مالک سرقفلی ، اجاره ماهانه را پرداخت نکرده باشد و به صندوق دادگستری هم واریز نکرده باشد ، شما میتوانید دادخواست تخلیه ملک را به علت عدم پرداخت اجاره بها مطرح نمایید و
و اگر قرارداد اجاره مشمول قانون م م 56 باشد ، حکم تخلیه بدون پرداخت حق کسب و پیشه صادر خواهد شد البته اگر ...
ولی اگر قرارداد اجاره ، مشمول قانون م م 76 باشد ، حکم تخلیه صادر خواهد شد ولی باید حق سرقفلی ، پرداخت بشود

و اگر مستاجر ، بدون اجازه مالک ( موجر ) ، ملک را به همسرش منتقل کرده باشد ، حکم تخلیه با پرداخت نصف حق کسب و پیشه صادر خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سلام
شما میتوانید دادخواست تخلیه ملک را به علت عدم پرداخت اجاره بها مطرح نمایید