مشاوره حقوقی رایگان - حاضر نشدن همسرم با زندگی با من بعد از 18 سال و دارای 5 فرزند شدن در خانه پدری من

با سلام خدمت وکلای عزیزو گرامی بنده 18 سال میباشد که عروسی کردم ودارای 5 فرزند می‌باشم که از اول زندگی در همین منزل می‌باشیم و در حدود 3 سال کلا از پدرو مادرم جداگانه زندگی می‌کنیم در این 18 سال همسرم حدودا 5 بار ترک منزل کرده و به خانه پدرش رفته ودر هر بار قهر کردن هیج یک از بچه ها را نبرده یادمه دخترم چهل روز بود که بدنیا آمده بود که رفت ومادرم بچه را با هزار زحمت زنده نگه داشت و زنم بعد اینکه چندین بار بدنبالش رفتم حتی2 بار ریش سفیدی که کل روستا قبولش دارن را فرستادم ولی پدرش مانع میشد ودر آخر زنم موقه خواب پدرش خودش برگشت و اعتراف کرد که بابام مانع اومدن من میشد خلاصه هر بار یک نفر را مقصر می‌کرد با من هم دعوامون میشه ولی ده برابر من یه دنده ولجباز هست یک بار هم پدرش 5 عدد النگو را از دستش درآورده و فروخته بود ، همسر من همانند خودم از بچگی محبتی ندیده‌ایم که بلد باشیم بهم محبت بورزیم باز م ناز او بیشتر بلدم که محبت کنم خلاصه این سری که رفته خونه پدرش حدود یکماه میباشد واز خونه پدرش هم با برادرش به مسافرت بدون اجازه من رفته و من با چندین بار مراجعه به خانه پدرش اورا ندیده‌ام حتی پدرشبه من به آرامی میگفت اشتباه کرده برادر برده نگو منو داره اسکول میکنه تا برگردن ومن شکایتی نکنم حدود 50 پیامک دارم که فرستادم ،بعد به تهران هم سراغ زنم رفتم و آنها موقعی که رسیدم گوشی هایشان را از دسترس خارج کردند من هم بعد از 30 ساعت الافی برگشتم به برادر هم هرچقدر زنگ زدم دراین ا ماه هیچ جوابی دریافت نکردم جز جواب چند پیامک راداده وهمه موجود میباشد وحالا که آمده حتی به خامه هم منو راه نمیدنکه من چرا رفتم اظهارنامه فرستادم خلاصه زنم را از همه طرف بر علیه من قرار دادن انگار نه انگار 5 تا بچه 2 ساله 4 ساله و...رها کرده واز من خانه جداگانه اونم همین الان باید بخرم که تشریف بیاره خوب هرچقدر من میخوام حرف بزنم قانع کنم اصلا نمیزارن ببینمش میگن خودش نمیخواد کار منم سیب زمینی کاری میباشد امسال ضرر جبران ناپذیری خوردم وموقع کاشتن محصولم میباشد واز موقعیتم سواستفاده میکنن ومنو در منگنه می‌گذارند که باید خونه بخرم در صورتی که من الان خونه دارم اینا اطرافیانش مخصوصا پدر و مادرش نمیگزارند واگر ب ادرش به مسافرت نمی‌برد تل الان درست شده بود بیشترش مقصر برادرشه به نظر شما من چه نوع شکایتی بکنم که فردا کمک حالم بشه که اگر درخواست مهریه کرد بتونم قسطی یازندان نرم در ضمن پارسال حدود 800 میلیون طلا گرفتم که همشو با طلاهای دختر هایم برده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید که بدوا اظهارنامه ارسال کنید.
و در خصوص طلا ها نیز می توانید اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که بدون اجازه شما طلاها را برده و طلاها دست وی امانت بوده.
برای مهریه نیز اگر دادگاه شما را محکوم به پرداخت مهریه کرد می توانید دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کند.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. دادخواست الزام به تمکین علیه ایشان مطرح نمایید. از بابت طلاها نیز میتوانید دادخواست استرداد طلاها به استناد فاکتورهایشان در صورت وجود مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی باعث از طریق دفتر خدمات قضایی داد اظهارنامه ارسال کنید مدتی را در آن در نظر بگیرید و بعد از آن دادخواست بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه با توجه به حجم سوال شما این یک سوال کوتاه حقوقی نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید رویت شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست الزام به تمکین و استرداد طلا به استناد فاکتور اگر فاکتور دارید.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید