مشاوره حقوقی رایگان - آیا اگر زوج‌ مسکنی در محل غیر از اقامتگاه خود تهیه کند زوجه موظف به تمکین‌است؟؟

با سلام
شوهرم درخواست الزام‌به تمکین‌داده و‌خونه ای که نعرفی کرده‌گنبد هست‌کارشناس خونه‌رو‌دیده و‌تایید کرده

در صورتی که شوهرم در تهران در پادگان‌جوادالائمه در حال گذراندن دوره آموزشی استخدام ارتش است
و‌طبق‌قانون‌1008مدنی اقامتگاه افرادی که در ساخلو هستند همان‌محل ساخلو‌آنهاست
که‌در این‌صورت اقامتگاه شوهرم‌تهران محسوب میشه
الان من میتونم اعتراض کنم و درخواست کنم شوهرم منزلی مستقل در محل اقامتگاه خودش تهیه کنه
یا الزام‌ به تمکین هستم؟

در ضمن محل زندگی‌بنده و شوهرم اصلا گنبد نبوده و فقط‌برای فرار از پرداخت‌نفقه این‌شش ماه منزل تهیه کرده و‌به دروغ ادعا کرده من منزل مشترک رو‌ترک کردم و شاهد دروغین هم برده تا نفقه بهم‌تعلق نگیره

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به همین نحو دفاع کنید موفق خواهید شد تغییر دهید