مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام. اگر در پرونده ای، وکیل عنوان دادخواست را ناقص نوشته و قاضی بعد از یکسال و نیم به دلیل نقص در عنوان دادخواست، قرار عدم استماع صادر کند. در حالیکه در اثنای رسیدگی به پرونده 2 کارشناس ثبتی مشخص شد. هزینه کارشناسی آنان پرداخت شد. و آنها نظریه کارشناسی بدوی و تکمیلی به دادگاه تقدیم نمودند. تمام پیگیری های پرونده توسط موکل انجام شد. از طرفی وکیل، نسخه دیگر قرارداد وکالت نامه را به موکل نداد. وکیل بابت عدم پرداخت مابقی حق الوکاله علیه موکل طرح دعوی کرد. در حالیکه که وکیل به صورت شفاهی به موکل گفت نصف حق الوکاله را پس از پیروزی در دعوی از شما دریافت خواهم کرد. موکل چه دعوایی می تواند بر علیه او طرح کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال دعوا به هر صورتی که بوده است مختومه شده است و شما طبق قرارداد کتبی موظف به پرداخت مابقی حق‌الوکاله می‌باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان طرح دعوا وجود ندارد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
از طریق صلح و سازش مشکل را برطرف نموده یا از طریق کانون پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه توافقات شفاهی ارزش زیادی دارد و موثر نیست . کار وکیل تعهد به فعل است اینکه دادخواست درست تنظیم نشده باشد باید تایید شود دادگاه صلاحیت رسیدگی به این کار را ندارد که کار وکیل درست بوده که منجر به رد شده یا اشتباه بوده

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص صدور رای و چگونگی طرح دعوا و رسیدگی به دلیل این که پرونده در دسترس نیست و مطالعه نشده است. قابل اظهار نظر نیست .
وکیل می بایست نسخه دوم وکالت نامه را به موکل تحویل دهد و رسید دریافت نماید . البته چنانچه وکالت نامه جدید و الکترونیک است ، تحویل نسخه دوم وکالت نامه به موکل از سوی وکیل معنی ندارد چراکه موکل می تواند در پروفایل خود در سیستم ثنا قسمت وکالت نامه های من این را مشاهده و پرینت بگیرد لذا وکیل تکلیفی به تحویل نسخه وکالت نامه به موکل ندارد .
در خصوص حق الوکاله وکیل مطابق مفاد قرارداد وکالت نامه تنظیمی، می بایست عمل شود ، رویه دادگاه ها در مطالبه حق الوکاله وکیل ملاک قرارداد وکالت و میزان ابطال تمبر مالیاتی وکیل است، به هرحال تشخیص قاضی رسیدگی کننده به ادعای وکیل و مطالبه حق الوکاله ملاک عمل است ،
از سوی دیگر اگر وکیل تخلفی انجام داده باشد ، موکل می تواند شکایت خود را به دادسرای انتظامی کانون وکلا یا مرکز مشاوران حقوقی قوه قضاییه تقدیم نماید .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قرارداد وکالت‌ فی‌مابین ملاک اعتبار است