مشاوره حقوقی رایگان - حکم اشتباه

سلام خدمت وکلای عزیز
بنده یک چک مربوط به سال 1393 دارم ولی سال گذشته اقدام کردم دادگاه مبنای خسارت تاخیر و نادیه را تاریخ تقدیم دادخواست نوشته و من نتوانستم در وقت تعیین شده اعتراض بزنم حالا هم اجراییه صادر شده است چه کار باید انجام دهم که تاریخ تاخیر تادیه را زمان سررسید چک عنوان بشه نه زمان تقدیم دادخواست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است فلذا از باب اعاده دادرسی بایستی وارد عمل شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چک بعد از پنج سال مشمول مرور زمان می شود و دادگاه ها در این شرایط از تاریخ دا‌دخواست خسارت تاخیر محاسبه می کنند به جهت اینکه با این شرایط چک سند تجاری محسوب نمی شود بلکه سند عادی است و در اسناد عادی خسارت تاخیر از تاریخ دا‌دخواست محاسبه می شود.
از طرفی حکم دادگاه قطعی شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید در زمان صدور حکم این کار را می‌کردید اجرای احکام نمی‌تواند تاریخ را عوض کند که‌در حکم قید شده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حکم دادگاه مبنی بر تاریخ دادخواست ملاک عمل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید دادخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید و به رای وحدت رویه استناد نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر رای قطعی است و شما دلایل جدید دارید میتوانید تقاضای اعاده دادرسی کنبد

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام مبنای تاخیر تادیه تاریخ گواهی عدم پرداخت است نه تاریخ چک

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حکم قطعی است و مطابق اجراییه صادر شده عمل می شود .
با توجه به این که مهلت قانونی جهت اعاده دادرسی نیز پایان یافته است، می توانید از طریق درخواست به رییس دادگستری محل تقاضای اعمال ماده 477 نمایید ، تشخیص قبول یا رد درخواست با آن مرجع می باشد .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی شما باید بر مبنای حکم دادگاه عمل نمایید و صرفا می توانید تقاضای اعاده دادرسی مطرح کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از تاریخ واخواست در صورتیکه تاجر نباشد محاسبه خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد چک معمولا اگر به موقع اقدام نکرده باشید از تاریخ دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرد و از قانون اسناد تجاری خارج میشود