مشاوره حقوقی رایگان - سند و مالکیت خودرو

با سلام . خودرویی بدون قولنامه خریدم از شخصی اشنا که دلال خودروست. تعویض پلاک انجام شده ( توسط کسی که پلاک بنامش بوده سند قطعی اما نداشته ) و برگ سبز و تاییدیه انتقال پلیس 10و کارت بنامم هست برگ کمپانی شخص اولم دارم. پس ماشین سه تعویض پلاک شده و من سومم دوم که برام تعویض پلاک کرد و اول که برگ کمپانی بنامشه. ایا میتوانم با مدارک موجود درخواست الزام بدم. (شخص دوم با دلال من یه قولنامه دستی نوشته یعنی فروشنده مستقیم من نیست اما من قولنامه ندارم با دلالم) لطفا راهنماییم کنید ممنونم .

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

شما باید دادخواست اثبات وقوع بیع تقدیم کنید و برای اثبات ان میتوانید شاهد و مدارک دیگر را ارایه دهید