مشاوره حقوقی رایگان - عدم تطابق مدارک موتورسیکلت با موتورسیکلت

به نام خدا
بنده موتورسیکلتی خریداری کردم از نمایندگی با شرایط اقساطی ، بعد از تسویه حساب مدارک موتور به نامم خورد و بهم دادن ، متاسفانه موتورسیکلت به رنگ مشکی بژ هستش ، مدارک از جمله سند کمپانی و برگ سبز و کارت موتور به رنگ نقره ای ، حالا نه نمایندگی نه کارخونه نه پلیس راهور هیچکدام پاسخگو نیستن ، به نمایندگی اظهارنامه دادم بی اعتنایی کرد ، ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مغایرت رنگ موتور سیکلت با مدارک موتور مدارک موتور سیکلت موتور سیکلت