مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به علت بچه دار نشدن

سلام خواهرم 14سال است ازدواج کرده و بچه دار نمی شوند. مشکل از شوهرش است تا به حال باهرگونه درمان. جراحی. لقاح ودیگر اقدامات پزشکی باجون خود بازی و باشوهرش همکاری محض نموده اما به هیچ وجه نتیجه ای حاصل نشده وازطرفی باایشان بدرفتاری ومشاجره می کنند.به طوری که زندگی برایشان جهنمی شده وهر باره با قول وقرارهای بیهوده قصد فریب وترساندن ایشان رادارند.آیا ایشان می تواند یکطرفه درخواست طلاق نمایند.

پاسخ ها :

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
بله این امکان وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طلاق به این علت امکان‌پذیر نیست آنها از جانب زوجه اما اگر شرایط فسخ نکاح و عیوب مرد مهیا باشد می‌تواند از آن استفاده کنم ولی توصیه نمی‌شود زیرا مهریه به وی تعلق نمی‌گیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بله جهت راهنمایی دقیق تر گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله باتوجه به شروط عقدنامه می‌توانند طلاق بگیرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس شروط عقدنامه میتوانند اقدام کنند

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

بله با توجه به شروط ضمن عقد این امکان وجود دارد ولی این تصمیم را خواهر شما باید بگیرد نه شما

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
بله یکی از شروط ضمن عقد نکاح عدم بچه دار شدن از جانب شوهر است که به زن حق طلاق می دهد