مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام کیفری

با سلام بنده از صاحب کار برای حادثه کار شکایت کرده ام با قطعی شدن حکم در دادگاه تجدید نظر شرکت مقصر شناخته شد و با تکمیل فرم ماده 3 محکومیت مالی
هنوز به حقمان نرسیده ام و قاضی اجرای احکام دستور قضایی مناسبی صادر نمیکند نه حکم جلب میدهد نه حسابهای شرکت نمیببند و میگوید منتظر باشید خبرتان میکنم حالا سوال ما اینست من باید چکار صورت انجام بدهم تا بعد حدود یک سال به حقم برسم با تشکر؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

به شعبه صادر کننده حکم قطعی مراتب رو منعکس کنید