مشاوره حقوقی رایگان - زمین قراردادی و کپی برابر اصل

سلام ،سال1366پدرم 3هزار متر زمین خریدن و 500 متر از این زمین را عمویم به یک کلاهبردار فروخت )بین عمو و بابام هیچ قراردادی نیست( و حالا این کلاهبرداره اومده زیر مبایعه نامه ا بابام امضا گرفته که زمین برادرت را خریدم و از بقیه خواهراش امضا گرفتم فقط تو موندی ، در حالی که زمینِ بابام بوده نخونده امضا کرده به عنوان شاهد ، و به غیر اون این کلاهبرداره پیش دو شخص و برادرم گفته که از بابات یک صلح نامه و چندتا برگه دیگر امضا گرفتم و این برگه هارو قاطی برگه استشهاد محلی برای ساخت مسجد در روستا جمع میکرده و بابام هم امضاکرده و زیر آن هم امضا زده ، و ما الان دور اون زمینی که ایشون از عموم خریده را دیوار کشیدیم و درب با قفل زدیم ، و طرف رفته شکایت کرده حقوقی کرده لازم به ذکر است ک زمین سند ندارد و قرارداد به اسم بابامه کسی میتونه بگه احتمال برد ما چقدر هست و چقدر زمان خواهد برد اینکار ؟ ایا ما میتوانیم کیفری شکایت کنیم به خاطر این امضاهایی که از بابام گرفته ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به مدارک طرفین دارد.
اگر پدرتان امضاء کرده باشد امکان صدور حکم محکومیت وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهرحال مبایعنامه دارد وامضا همگی در ان است ومی تواند مستند به ان اثبات کند بعید است براحتی بتوانید ثابت کنید پدر از موضوع خبری نداشته وامضا می کرده مگر طوری بتونید این موضوع را باشهادت شهود یا هردیلیل دیگری ثابت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
معامله فضولی توسط عمو انجام شده و معا مله غیر نافذ می باشد
ولی پدر شما با امضا مبایعه‌نامه ، قرارداد فضولی را تنفیذ کرده است
و معامله نافذ شده است
و شما مکلف هستید که زمین را به ‌خریدار تسلیم نمایید
مگر پدر شما امضای خود را در ذیل مبایعه‌نامه انکار نمایید و اعلام نماید که امضای من نیست
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل از اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اینکه پرونده را حقوقی بدانیم یا کیفری بستگی به این دارد که از کم و کیف پرونده مطلع شویم چرا که گاهی مرز باریکی بین پرونده های کیفری و حقوقی وجود دارد که پس از اینکه اسنادو مدارک را بررسی کردیم به این دست پیدا می‌کنیم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی امضا نموده باشد دیگر شکایتی متصور نیست معامله را تنفیذ کرده است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
معامله فضولی از سوی پدر شما تنفیذ شده و ملزم به تسلیم زمین به خریدار هستید مگر اینکه پدر شما امضای خود را انکار نماید که اثبات آن هم متاسفانه مشکل است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه حکم بستگی به مدارک موجود در پرونده و نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد لیکن به دلیل امضاهای پدر شما، احتمال محکومیت وجود دارد.