مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب سند ملک خریداری شده

باسلام اینجانب 10سال پیش یک واحد اپارتمان خریدم سند به نام نفر اول منگوله ای است و 4بار دست به دست شده واینجانب با وکالت بلاعزل و اقرارنامه از فرد اخر خرید نمودم واقساط بانکی داشته که طی این 10سال پرداخت کردم زمانی که با بانک تسویه نمودم و برای سند اقدام کردم متوجه شدم شخص اول که سند به نام اوست متاسفانه فوت کرده از شما درخواست راهنمایی دارم .باتشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در اینجاوراثت بگیرید و سپس به طرفیت همه دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت وکالت‌نامه منفسخ می شود و می توانید علیه وراث وی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید ‌

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به عنوان ذینفع بنا به قرارداد موجود گواهی انحصار وراثت متوفی را اخذ و به طرفیت آنها طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی و
ورثه مالک اول اقامه نمایید و ...
جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید توسط ورثه به نام شما زده شود دادخواست الزام به انتقال به طرفیت فروشنده و ورثه صاحب داده شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید بررسی بیشتر و دقیق تری صورت گیرد

یک وکیل

به نام خدا با سلام. درصورتی که درخصوص متوفی که داری سندرسمی آپارتمان است گواهی حصروراثت صادرشده باید دادخواست الزام به تنظیم وانتقال سندرسمی به آپارتمان علیه تمامی وراث مطرح کنید.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام علیه کل ایادی ماقبل خود و وراث مالک رسمی الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید اگر وراث حاضر ب تنظیم سند بدون دادگاه نمیشوند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه ایشان و سایر ایادی ماقبل خود مطرح کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به طرفیت وراث و ایادی قبلی اقامه دعوا کنید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب علیه فروشنده و ایادی قبلی مطرح بفرمائید
به لحاظ اهمیت موضوع
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تقاضای الزام به تنظیم سند بطرفیت فروشندگان ورثه بدهید یااگر ورثه ایشان حاضربه انتقال سندهستند. ازآنهابخوا6ید بشما وکالت دهند

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.