مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

سلام بنده 4سال حکم جلبی یکی رو دارم و بدهی دارد و متواری شماره تلفنش رو گیر آوردم و دادم نقطه زنی متاسفانه محدوده رو میزنه که اصلا بدرد نمیخورد آیا راهی وجود دارد که بتونم به حقم برسم واقعا تمام دارایی بوده میری هم دادگاه اصلا کسی کاری نمیکند برات که اگه بخوان خیلی راحت این فرد میشه گیر بیارن اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نقطه زنی محل اختفای مدیون آخرین راه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با فرد مدیون صحبت کرده و درخواست کنید حداقل درخواست اعسار ثبت نمایند و اقساط را پرداخت کنند

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. در محدوده نقطه زنی حضور مستمر پیدا کنید و به محض رؤیت ایشان با 110 تماس بگیرید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می بایست اموال شخص را محکوم کنید یا اگر حکم جلب داشته باشید باید محل اختفای شخص را پیدا کنید در غیر این صورت کاری نمی توانید انجام دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که از طریق مسدودی کدملی محکوم‌علیه اقدام نمائید.