مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

سلام خسته نباشید من برای مسکن ملی ثبت نام کردم امشب رفتم داخل سامانه ببینم چه مرحله هست دیدم غیر از مسکن ملی به نام من وام درخواست شده پروانه گرفته شده که اصلا من خبر ندارم مبلغ 350میلیون همه چیز هم به اسم کد ملی من روستای که من اصلا ندیدم پروانه صادرشده باید چکار کنم من کمرم رو عمل کردم از کمیته امداد پول میگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به ارگان مربوطه رجوع کنید
بانک
مسکن و شهرسازی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق متولی مسکن ملی پیگیری فرمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا از کم و کیف موضوع اطمینان کامل حاصل نموده و مشخص نمایید چه کسی با نام شما اقدام نموده سپس به طرفیت ایشان طرح شکایت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول و سوءاستفاده از اطلاعات هویتی دیگران شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره مسکن و شهرسازی پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از اداره مربوطه بصورت حضوری پیگیری کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ابتدابه بانک مربوطه مراجعه وموضوع راسوال کنیدسپس می توانیدعلیه شخصی که مرتکب جعل شده شکایت کنید‌.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اول موصوع رااز متولی مسکن ملی جویا ودر صورت سواستفاده از هویت ومدارک شما طرح شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا این موضوع را از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمائید.
اگر جعل رخ داده باشد شکوائیه تحت عناوین مجرمانه جعل و استفاده از سند مجعول را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.