مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

اینجانب ازسال1395تا1398دراب وفاضلاب روستایی واز1398به بعدادغام بااب شهری بعنوان آبدارومامورقرائت کنتورآب ووصول قبض آب دارم کارمیکنم که بصورت زیرمیزی چیزی که خودمدیران محترم مربوطه میگویندبنابودبیمه بشم ومستندات استشهادیه محلی بامهر5الی6شوراو3الی4دهیارمهرکردن وفرم شش امضاورزومه کاری که آبدارومامورقرائت ووصول سیستمی ارجاع به مديرعامل محترم آبفا...ضمن اینکه چندین بارشخصامراجعه یابیمه من وافرادتحت تکفلم یااخراج وطی سفرمدیرعامل محترم به شهرستان ....بخش محروم....گفتم اقاببین تواین گرمای بالای40درجه اگربیمه نمیشم تاکارکنم خردادسال1402قول صددرصددادن بازهم کرمان رفتم جلسه داشتن ودستمال تلفنی فرمودن‌که فرم شش امضاورزومه کاریتون بگیدسیستمی بفرستن ولی مدیرابفا......ازخردادماه برج دی ماه فرستادن وتاالان که قریب تو8سال بلاتکلیف مانده ام وتاکنون نسبت به بیمه بنده وافرادتحت تکفلم اقدام نشده است چیکار کنم؟ لطفاراهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

علیه ایشان در اداره کار با مستندات شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره کار شکایت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما دارای پیچ و خم‌های متفاوتی است که بهتر است یک بار دیگر خود سوال را مطالعه کنید اما احتمالاً منظورتان شرایط کاری و اعتراض به آن است می‌توانید از طریق اداره کار موضوع را پیگیری فرمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار میتوانید پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را واضح و مختصر مطرح کنید تا دچار ابهام نشویم و راهنمایی دقیقی شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد را از اداره مربوطه بصورت حضوری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود از طریق اداره کار اقدام به شکایت بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و....