مشاوره حقوقی رایگان - معامله فارکس بدون قرارداد

با سلام. من روی حساب یک شخص معامله کردم و ضرر کردم. این شخص توسط شخص ثالث معرفی شده بودن و من هیچ حرفی در مورد سود یا ضرر باهاشون نزدم(هیچ قراردادی هم نداریم) و هیچ پولی هم ایشون به حساب من واریز نکردن فقط من توی چت راهنماییشون کردم چطور دلار و به بروکر منتقل کنند
اگر شکایت کنند من مقصر هستم و باید ضرر و پرداخت کنم یا اینکه چون قراردادی نداریم شکایتشون بجایی نمیرسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه شما مقصر هستید باید خسارت وی را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قصور ثابت شود می‌بایست خسارت پرداخت گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان می‌تواند بنا به رابطه سببیت قانون مسئولیت مدنی علیه شما شکایت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت شکایت و اثبات قصور از جانب شما بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فقط پرداخت دلار در کیف پول الکترونیکی شما به بروکرهای معتبر و یا پرووایدرها بوده باشد قابل دفاع است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید ادعایش را اثبات کند اگر نتواند نتیجه نمیگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر البته بستگی به جزئیات توافقات شفاهی فی مابین دارد
امکان دفاع توسط شما وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود