مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

من خودرو خریدم موقعه خرید بینه خودمان قول نامه نوشتیم به نمایشگاه نرفتیم الان هفت سال میگذرد ماشین در پارکینگ هست هفت سال بنده حقیر قول نامه را گم کرده ام وا مشخصاته فردی که قولنامه ای نوشته ام گم کردم اما سند ماشین پیشه من هست راه قانونی برایه تغییر سند به آسمه من چیست صاحب سند میتواند سند بزند به من

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی دو نفر شاهد دا‌دخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا دادخواست اثبات وقوع دی بدهید سپس مطابق آن اقدام کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله ابتدا دادخواست از متخصص بگیرید و از طریق دفتر خدمات مشخصات وی را پیدا کنید نشد نامه به ثبت احوال میزنند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا نیاز به احراز مالکیت مطابق سند خودرو دارید می‌توانید به استناد سایر دلایل از جمله واریزی مبلغ به فروشنده اثبات مالکیت نموده و به استناد رای صادره درخواست انتقال سند نمایید پس از آن مطابق سند مالکیت خودرو را ترخیص کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند به طرفیت مالک بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مالک باید فک پلاک کند یا وکالت بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با حضور دو نفر شاهد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید از طرق دیگر بریم جلو در خال حاضر شما بیع نامه نداریم باید از طرق دیگر اثبات مالکیت شما انجام شود سوال شما جواب تخصصی دارد و باید بصورت حرفه ای این طرح دعوی صورت گیرد در غیر این صورت خیلی راحت طرق دعوی شما رد شده و قطعی خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با صاحب سند گفتگو و مذاکره نمایید رضایت ایشان بر اعطای وکالت یا فک پلاک را جلب نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید مالکیت شما احراز گردد
ابتدا شما باید مشخصات فروشنده را تعیین نمایید
و بعد دادخواست حقوقی مناسب به
طرفیت فروشنده اقامه نمایید