مشاوره حقوقی رایگان - آیا شکستن بینی و کتک زدن توسط شوهر زندان دارد؟

سلام خسته نباشید
نزدیک 20روز پیش رفتم دنبال دخترم جلوی خونه ی پدر شوهرم شوهرم داخل کوچه ب من حمله ور شد و به طرز فجیعی من رو زیر مشتق لقد گرفت و بینی منو شکست چند جای بدنم اعم از دست هام زیر چشمم پاهام رو کبود کرد و طوری بینی من رو که 2سال پیش عمل رینوپلاستی انجام دادم شکست که خون بینیم بند نمیومد من هم ب پلیس زنگ زدم و صورت جلسه کردن حالا کارهای پزشکی قانونی رو انجام دتدم و چند روز دبگه دادگاهیمونه حالا سوالم اینه میخوام بدونم
آیا این کاری که شوهرم انجام داده جرم قانونیش زندان داره؟ اگه داره آیا تعلیقیه یا تعزیری؟و دیه ی شکستن بینی چقدره؟
باتشکر از خدماتتون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

زندان داره اما ممکنه قاضي در شرایطی مثل فقدان سابقه تخفیف بده و جزای نقدی ببره اگر بینی بهبود یابد یک دهم دیه کامل دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه تعلیق شود یا خیر بنابه نظر دادگاه است و برگه پزشکی تعیین کننده مقدار دیه شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه می تواند مجازات حبس تعیین کند
البته امکان تعلیق اجرای مجازات یا تبدیل مجازات نیز وجود دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اگر برای قاضی جا بندازید که قبلاً هم این کار را کرده و بیم تجری وی می رود علاوه بر دیه 6 ماه هم حبس بهش میدن، بهتره وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه و تعزیر دارد نمی شود به طور قطع گفت زندان دارد یا خیر بستگی به یک سری شرایط دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مجازات قانونی حبس و پرداخت دیه است البته احتمال تبدیل حبس به جزای نقدی وجود دارد تعیین میزان دیه بسته به نظر پزشکی قانونی خواهد بود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان علاوه بر تعزیر که می‌تواند زندان باشد مشمول پرداخت دیه در صورت مطالبه شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد