مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ساکنین ساختمان به دلیل پرداخت نکردن حقوق و مزایا

سلام خسته نباشین. من سرایدار ساختمان 10واحدی هستم چهارسال هستش ساکن شدیم یه واحد 30متری بهمون دادن ک جایی برای زندگی باشه وبعدش قرارداد اوردن ک ما امضا کنیم ک ما از جریان اینکه متن قرارداد چی هست رو نمیدونیم فقط گفتن ک امضا کنید و برای ضمانت هم 150میلیون سفته بدون امضا گرفتن ازمون یک سال اول حقوق 700تومن روبرامون درنظر گرفتن گفتن ک بیمه نمیکنیم این حقوق روهم میدیم بهتون شما باید بیرون مشغول کار باشین گفتیم باشه شبا ک برمیگردم کارای نظافت رو انجام بدم و الان بعد چهار سال هستش مدیر ساختمان بعد یک سال ک حقوق بهمون نداده میگن ما بهتون پولی پرداخت نمیکنیم و فقط یه ابزار تشویقی بوده ک شما اینجا ساکن بشین وگرنه نیازی نمیبینیم ک بهتون حقوق پرداخت کنیم هرروز سر داستانهای من دراوردی ک خودشون پایبندش نیستن به ما اخطار میدن ک شما اینجوری پیش بره کارتون باید خالی کنید واحد سرایداری رو الکی بهانه میاره ک ما درخواست حقوقی ک برامون در نظر گفتن رو بخوایم اید من میتونم برم اداره کار شکایت کنم ک نه حقوق نه بیمه درست درمونی بهمون میدن ممکنه کمکم کنید ماهم چون جایی رو پیدا نمیکنیم فعلا هرچی میگن میگیم چشم قبول میکنیم موندیم هرروز استرس هرروز فشار ک شما باید فلان مدت دیگه خالی کنید ایا میتونیم حق وحقوق مون رو بگیریم ازشون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید علیه کارفرما در اداره کارت شکایت و مطالبه کلیه حقوق خود را نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

چون از متن قراردادی که نوشتی خبر نداری کارت لنگ میمونه ولی اگر پرداختی منظمی داشتی شانست را در اداره کار امتحان کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر پیشخوان احراز هویت خود را انجام دهیدودرسامانه روابط کار ثبت نام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی تا خالی نکردید دادخواست بدهید به اداره کار و مطالبه حقوق معوقه و استرداد لاشه سفته و ......بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است که اینگونه موارد که مرتبط با هزینه های ساختمان است بصورت مسالمت آمیز حل و فصل شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان مطالبه کلیه حقوق و مزایای قانونی ناشی از کار را خواهید داشت و محکومیت ایشان قطعی خواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما بابد در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید
و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را نمایید
شما باید اثبات نمایید که در این محل به عنوان سرایدار بوده اید