مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار شرط داوری و حکم در مبایعه نامه

بنده آپارتمانی خریداری کردم و مبایعه نامه دستی از املاک دریافت کردم و 90 درصد مبلغ ثمن پرداخت کردم و در زمان نوشتن صورت جلسه تحویل و سه نسخه مبایعه نامه دست املاک بود مشاوره املاک بدون اجازه بنده در قست مهر امضای مشاوره املاک کلمه " حکم قرارداد" نوشت. الان فروشنده و مشاوره املاک مدعی شدند که قرارداد داور و حکم داره و سند رسمی به نامم نمیکنند و میگوند من امکان شکایت از طریق دادگاه نیز ندارم. آیا صرف کلمه " حکم قرارداد " امکان شکایت از خریدار میگیرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

لفظ حکم قرارداد که در سوال می‌فرمایید معنی خاصی نمی‌دهد. لذا می‌توانید جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حکم قرارداد معنایی نداردفروشنده موظف است سند به نام شما بزند

می‌توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در اتحادیه می توانید از مشاور املاک شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ما در عالم حقوق چیزی تحت عنوان حکم قرارداد نداریم و کلمه ای کاملا بی ربط و بدون اصالت است در حال حاضر باید بینیم مشکل ار کجاست و چه مشکلی بین شما وحود دارد اگر مشکل سند وجود دارد و اینکه طرف مقابل به تعهدات خود پایبند نیست باید قرار داد رویت شود ببینم چه کاری باید انجام دهیم

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر صرف قید چنین موضوعی باعث تعیین داور نمی‌شود قراردادنیازمند بررسی است‌