مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور دو زمانه سند فرمان امام وکالتی

سلام بنده یک موتور کامکس 125 که سند اجرایی فرمان امام را دارد خریدم و طبق وکالتنامه ای که در سال 94 دست آخر خریده بود گرفتم کلا پول رو دادم و قرار شد واسطه بین ما ایشان را بیاورد که وکالت را به نام من کند ... الآن منکر شده و میگه خودت برو پیداش کن، البته همه استعلام های موتور هم گرفتم حالا چطور وکالت قطعی را بنام خودم کنم؟ البته یه قولنامه دستی با واسطه موتور نوشتم و موجوده. ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسين  مصطفي زاده گيچه

حسين مصطفي زاده گيچه :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دردادگاه شهر مالک که سند بنا مش هست، باید بدید

تقی برهانی بلسبنه

تقی برهانی بلسبنه :

سلام دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند بدهید و همه دست های قبلی تا ستاد فرمان امام را هم طرف دادخواست قرار بدید