مشاوره حقوقی رایگان - ربا گیرنده در شرایط مضطر

با سلام
در ابلاغ احضار به شاکی مضطر ربا گیرنده در جهت ادای توضیح آیا نیاز به ضامن شاکی دارد؟ دادیار محترم چه دستوری در بدترین شرایط خواهد داد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که به عنوان متهم احضار شده باشد حضور کفیل نیاز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متهم می‌بایست ضامن به همراه داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در ابلاغیه، اشاره به ضامن نشده باشد نیاز به ضامن نمی‌باشد‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا بله در جلسه دادرسی باید ضامن معرفی نمایید
برای تحقق جرم ربا شرایط خاصی لازم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فعلا متهم احضار میشود درصورت عدم حضور ضامن ابلاغ میگردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده ولی از جمیع جهات برآید که در اولین جلسه دادسرا شما می‌بایست وثیقه یا کفیل همراه داشته باشین در غیر این صورت می‌برید بازداشت موقت تا زمان جلسه دادرسی

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تصمیم گیری در اینخصوص بسته به نظر دادیار یا بازپرس خواهد بود‌

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به عنوان شاکی احضار کند ضمانت اخذ نمی شود.
اگر بخواهد به عنوان متهم احضار کند در این صورت ممکن است ضامن بگیره.