مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جانبازی بعد از فوت

سلام
پدربزرگ من سال 61 در جریان حضور در عملیات فتح المبین مجروح میشن
ایشون رو ابتدا به بیمارستان ساری و بعد به تهران منتقل میکنن
ایشون اهل شیراز بودن اما چون شیراز اعزام نیرو‌ نداشته ابتدا به تهران و از اونحا به شوش منتقل میشن
ایشون در قید حیات نیستن اما به دلیل وجود ترکش های متعدد در بدنشون و پرونده پزشکی که داشتن می تونستن پیگیر جانبازی بشن که نشدن.الآن مادر بزرگی دارم که هیچ حقوقی ندارن
آیا الآن میشه با وجود فوت پدربزرگم پیگیر تشکیل پرونده جانبازی باشیم؟ چه جوری میشه اقدام کرد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر مدارک معاینه پزشکی وشهودی مثل همرزمانش در آن عملیات باشند بله امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر دلایل و مستندات وجود دارد می‌توانید اقدام کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

امر کارت جانبازی ندارد یعنی در بنیاد پرونده ندارد خیلی سخت است و وقت زیادی باید بگذارید تا جانبازی وی را ثابت کنید
اگر خواستید بامن تماس بگیرید تا توضیح دهم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود تحقیق و تفحص بفرمائید‌.