مشاوره حقوقی رایگان - درباره باغ اوقافی

باسلام و عرض ادب.
باغی در روستای ... که کلا زمین های آن اوقافی میباشد توسط قاضی مصادره و به ستاد مبارزه با مواد مخدر سپرده شده که ستاد از طریق مزایده آن را فروخته و من از برنده مزایده خریداری نمودم. وقتی به اداره اوقاف رفتم با توهین به قاضی گفت حق مصادره نداشته و عرصه و عیان صد در صد مال ماست و شما هیچ کاره اید. لذا با توجه به اینکه اعیان آن توسط بنده و افراد دیگر شکل گرفته است. و ما که خانواده ایثارگران هستیم و در آنجا زندگی میکنیم تکلیف سند اوقافی چگونه است؟ دلیل خرید ما دستور مصادره قاضی و مزایده نهاد دولتی بوده و کلی ما هزینه آنجا کردیم تکلیف چیست؟
لطفا توضیح کامل میفرمائید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تا اداره اوقاف بعنوان معترض ثالث وارد پرونده اجرایی نشود ومزایده وسند انتقال را باطل نکند شما مالک هستید ومالکیت شما قانونیه وحرف اداره اوقاف غیرقانونی می باشد.