مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت عابر پیاده

سلام من جوان 24سال هستم ودر تاکسی اینترنتی کار میکنم یک شب با یک پسر بچه تصادف کردم مادر بچه گفت بچم رو ببر بیمارستان من هم بردم خود بچه یک دفعه آمد جلوم وبچه روز بعد فوت کرد خانوادش شکایتی تا الان از من نکردن کار خدا بود الان میگن چرا آمبولانس زنگ نزدی اون موقع میخواستم جون بچه رو نجات بدهم همراه مادر الان برای من چه اتفاقی میوفتد؟ تکلیف من چی هست؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

پرونده قضایی تا الان تشکیل شده است.شما متهم به قتل غیر عمدی هستید و در دادسرا برای شما احتمالا قرار وثیقه صادرخواهد گردید.با خانواده متوفی تعامل و همکاری داشته باشید و رضایت آن ها را جلب نمایید وگرنه ممکن است با مجازات زندان مواجه گردید.