مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام وقت بخیر
خودروی شاسی بلندی از پشت سر به خودروی پژو پارس صفر بنده میزند که مقصرشناخته میشود.هزینه ی صافکاری و لیسه گیری و حمل با جرثقیل خودروی بنده در مجموع 52 ملیون تومان میشودکه بیمه فقط مبلغ 46 ملیون تومان پرداخت نموده است درحالی که سقف تعهدبیمه ایران مقصر، 60 ملیون تومان میباشد.(خودرو بنده علاوه بر لیسه گیری های گلگیر و کف صندوق خودرو ،به شاسی هم آسیب رسیده است.) برای شکایت افت قیمت خودرو به شورای حل اختلاف مراجعه نموده و پس از بازدید کارشناس مبلغ 27 ملیون تومان بعنوان افت قیمت مشخص گردید این در حالی است که قیمت صفرخودرو معادل 630 ملیون تومان می باشد.خودروی بنده بین 50 تا 60 ملیون تومان افت قیمت پیداکرده است که توسط سه مرکز معتبر کارشناسی شده است .الان باید چگونه افت قیمت خودروی خود را بگیرم با این حال که گزارش کارشناس دادگستری خلاف واقعیت میباشد.در حالی که کارشناس اظهار دارد که طبق فرمول محاسبه کرده است .
لطفا در این جهت راهنمایی بفرمایید
باتشکر از زمانی که در اختیار بنده گذاشته اید.

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر در قالب تامین دلیل کارشناسی شده،درخواست تامین دلیل دیگری مطرح کنید.اگر در جریان رسیدگی کارشناسی شده،به کارشناسی اعتراض کنید تا به هیئت 3 نفره ارجاع گردد