مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام روز بخیر من وهمسرم 23 سال هست در ....با هم زندگی می‌کردیم البته من اهل ....هستم و او اهل .....، اسفند سال 401 به من اعلام کردن تو بیمارستان کسری ....میتونن شغل بهتری داشته باشن، ایشون پزشک فلوشیپ ای سی اطفال و هیئت علمی دانشگاه ....بودن، قرار بود تهران منزل تهیه کنن و من و بچه ها بیایم تهران، اما نپذیرفتن؛ البته الان میگن تو اصرار به تهران اومدن نداشتی،اسفند از طریق مشاور و پس از جر و بحث به من اعلام کردن میان ...برای رفع مشکل اما دو روز بعد اعلام کردن میخوان جدا شن و مبلغ مهریه من 1354 سکه است، تلفن‌تلفنهام رو مسدود کردن و همینطور پیامها رو فقط به گفته خودشون ایرانسل رو باز گذاشته برای درخواستهای گاه به گاهی من، که صورت نگرفته این درخواست از طرف من کلا از اسفند تا حالا هم 23 تومن برای خانواده واریز کردن البته به بچه ها هم خرجی میدن اما در شان من نیست برای دو سه تومن دست دراز کنم؛ تمام این مدت هم تو مترل من زندگی می‌کردند، حتی اجاره و گاهی خرج خونه رو پدر من داده، قبل از فوت پدرشون دارایی پدر به نام همسر من شده، البته قبل این قضایا به مادر صلح شده، در مورد دو تا از برادرها که یکی دوقطبی هست یکی فراری از پرداخت دیه نمیشه چیزی به نام زد
من میتونم کاری روی سهم الارثشون اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام بله شما میتونید با توجه به ارث تعلق گرفته به ایشون دادخواست مطالبه مهریه و توقیف سهم الارث را مطرح کنید