مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه

سلام خسته نباشید من تصادف کردم و پرونده تصادف در دادگاه ادامه داره ولی ماشینم قابل تعمیر نیست و بعد از پایان دادگاه قصد فروشش رو دارم در زمان تصادف هم بیمه داشتم هم بیمه بدنه
الان بیمه ماشینم تموم شده آیا برای اینکه بتونم از بیمه و بیمه بدنم در پایان دادگاه استفاده کنم حتما باید خودرو را بیمه کنم؟
و اینکه اگر باید بیمه کنم سوال بعدیم اینه که آیا باید حتما همون شرکت بیمه قبلی بیمه کنم یا می توانم شرکت های دیگه هم بیمه کنم اگر شرکت های دیگه بیمه کنم در زمان پایان دادگاه و استفاده از بیمه دچار مشکل نمیشم؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

خسارت شما از بیمه نامه زمان تصادف پرداخت خواهد گردید.خرید بیمه شخص ثالث برای خودرو الزامی است و در صورت تاخیر مشمول جریمه خواهید شد