مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی سپاه

سلام وقت بنده میخوام نظام ثبت نام کنم ولی نمیدونم کدوم بهتره و کدوم حقوقش بالاتر هست. نیروی دریایی نیروی زمینی نیروی هوایی .سپاه . اینا جز سپاه هستند شاخص هاشون چیه بنده دیپلم کاردانش برق صنعتی دارم و متولد 84 هستم و جز خانواده شهدا هستم و 2.یا 3عدد دندان خراب دارم و 3.الی4 عدد هم پر کرده دارم مشکلی پیش نمیاد بنده میخواستم بدونم کدوم بهتره برای خدمت و تهران میخوام خدمت کنم کدومشون بهتره و حقوقش بالاتر هستش و کدومشون جونم در خطر نیست. ولی برای استخدامی یا بعد استخدامی که شروع به کار کردم من اینستا دارم مشکلی پیش نمیاد بعد واسه شروع به خدمت. گوشی همراه داشته باشم مشکلی پیش میاد. میشه راهنمایی کنید ممنون میشم مرسی خیلی احتیاج دارم به این راهنمایی محبت میکنید ??

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و در زمره سؤالات غیرحقوقی قرار دارد.

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

سلام دوست عزیز ... با این اوصافی که فرمودید صادقانه بگویم ...شما مال نظامیگری نیستید ... برو دنبال شغل ازاد یا اداری .. موفق باشی.