مشاوره حقوقی رایگان - خرید نقدی پراید انجام دادم. نمایندگی مجاز. پول بحساب شرکت نریخته

سلام خسته نباشی. خرید نقدی پراید ١٣١ انجام دادم. قرار شد ٢ماهه تحویل بده تا الان جواب قانع کننده بهم نمیده. پول بحساب خودش ریخته. به حساب شرکت واریز نکرده خواهشمندم راهنمایم کنی در این زمینه نه ماشینی میده نه پولی به روز میده به اعتبار شرکت داره سوء استفاده میکنه ادمهای بدبخت مثل مارو فقط بهم میگه یه مبلغی بهت میدم راضی باش ١٠ میلیون میدم ..

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.علیه نمایندگی دادخواست الزام به تحویل خودرو راتقدیم دادگاه نمایید واگر مطمین هستید که پول شما را بحساب سایپا واریزنکرده,بعنوان خیانت درامانت,علیه این شخص دردادسرا شکایت تقدیم کنید.نامبرده محکوم به زندان خواهد شد.