مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام . خسته نباشید.با عرض معذرت خدمت دوستان عزیز متاسفانه بنده قصد ازدواج داشتم و یه بنده خدا که مثل خودم سابقه ازدواج و طلاق داشت معرفی شد و مورد تایید نبود ولی تا جواب رد شنید به خانه من آمد که با اتفاقاتی که با نقشه بود مجبور به ازدواج شدم و فکر کردم دوستم داره ولی بعد مدتی کل نیروی خود را برای خرج کردن بی دلیل پول میکرد تا یه مدت که بنده یک پرونده ملکی را به اجرا گذاشته بودم متوجه شدم از مدارک عکس و کپی گرفته و درخواست مهریه کرده و تو این وضعیت مجبور شدم بیخیال بشم و پول وکیل که داده بودم هم رفت . حتی دفعه بعد که تونستم وکیل راضی کردم که یه مقدار پول بگیرد و ادامه دهد فهمیدم که باز رفته شکایت کرده ، الان رفته چون بچه داشت که بعد عقد فهمیدم توی طلاق نامه نوشته قیومیت با مادر می‌باشد ولی من روز اول شرط کردم که بچه را قبول نمی کنم و اصلا با ما نبود ، الان درخواست مهریه کرده چیزی به نام من نیست ولی یک ماشین هست که یک چهارم پولش را خانم داده و درآمد خاصی ندارم چون یک معلولیت جسمی دارم ، الان به نظر شما اسمی از بچه بیارم ؟ خودش رفته ولی نمی‌دونم درخواست عدم تمکین بدم؟ با این وضعیت قیمت سکه به نظر شما چقدر برای من مشخص میکنن (چون توان پرداخت100 سکه را ندارم) خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

میلاد رهام پور

جناب آقای میلاد رهام پور :

سلام نگران نباشید. اگر معسر باشید به اندازه توان مالی شما اقساطی پرداخت خواهید کرد. خیالتان راحت