مشاوره حقوقی رایگان - رای باز

دروود خدمت ادمین و وکلای محترم .
شخصی یکسال پیش از کافی شاپ من 250 میلیون جنس رو بسرقت برد .پس از دستگیری به 4 سال حبس و 250 ت رد مال محکوم شد
اما متاسفانه با تحمل 2 ماه حبس محکوم رو تحت عنوان رای باز ازاد کردن و مجدد به محل کار خودش رفته .نه رد مال کرده و نه مابقی حبس رو کشید.ضمنا این سارق دارای 16 فقره سابقه کیفری هست که 4 فقره از سابقه اش فقط سرقت هست .وکلای محترم چطور ممکنه چنین شخصی با رای باز آزاد بشه اخه بر چه منطقی و قانونی

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در رای باز شرایطی از قبیل شخصیت و سابقه و ... در نظر گرفته می شود با توجه به موارد مذکور این موارد را به واحد اجرا اعلام کنید و حضورا موضوع را پیگیری کنید