مشاوره حقوقی رایگان - راننده بلدوزر هستم

راننده بلدوزر هستم بیست دوسال کار میکنم حدود16سال بیمه دارم چگونه میتوانم سختی کار بگیرم بازنشسته شوم 45سال دارم چند تا همکارم تو معدن بودن با سن من لیست سال سابقه بازنشسته شدن البته آنها تو یک جا کار کردند من از این شرکت به آن شرکت رفتم لطفاً راهنمایی کنید.ایا صدای زیاد دستگاه بلدوزر میتواند عامل بار نشستگی شود شنیدم یه دستگاه تست صدا میارن تو بلدوزر که صدای را امتحان کند اکه ضرر داشته باشد باز نشسته میکنن لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید درخواست کنید تا توسط کمیسیون برسی شود درصورت تایید سختی کار تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا باید کارشناس اداره کار و تامین اجتماعی شغل شما را سخت اعلام کند
ثانیا برفرض که کل 16 سال هم سخت بوده باشد بازهم بازنشست نمیشی

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اشتغال در معدن با سختی های خاص خود همراه است لیکن در این خصوص کارشناس کمیسیون اداره کار باید نظر قطعی بدهد. ضمنا 16 سال سابقه کار برای بازنشستگی کافی نیست و حداقل سابقه در شرایط سخت 20 سال است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری نمائید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره کار پیگیری کنید تا در کمیته مربوطه پیگیری شود