مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب پس از معرفی اموال

با سلام اینجانب چکم پرداخت نشده بابت چک اموال معرفی کردم و دوبار مزایده گذاشته شده و به فروش نرفته وقاضی اجرای احکام با وجود معرفی اموال حکم جلب صادر کرده است آیا این حکم قانونی است یا غیرقانونی است

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

نیاز به مشاوره تلفنی دارید حال اگر از اموال خود جهت استیفای محکوم به معرفی نموده باشید و تا زمانی که مال مذکور از توقیف خارج نشده باشد امکان جلب شما وجود ندارد

عباس کاریزی

جناب آقای عباس کاریزی :

سلام . در صورتی که مالی معرفی شود که از محل آن امکان وصول محکوم به باشد دستور جلب منتفی می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مزایده انجام وبفروش نرفته ودوبار مزایده صورت گرفته منعی برای صدور حکم حلب نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده زمانی که مالی از شما شناسایی شده است جلب منتفی است لیکن اگر از آن مال به واسطه فروش نرفتن آن از طریق مزایده نتوان بهره‌ای برد امکان صدور برگ جلب وجود دارد.
با این وجود بهتر است از طریق ریاست اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی مربوطه حضوراً پیگیری بنمائید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
با توجه به شرایط شما، جلب صادره قانونی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رویه ها فرق دارد بعضی اجراها دیگر جلب نمیدهند