مشاوره حقوقی رایگان - سند به نام زدن

با سلام خانه ای خریدم که سند تک برگ داشت و قید شده بود زمین با بنای احداثی.. با توجه به نیاز مالک قبلی به پول، به صورت وکالت فروش
گرفتم که حالا با مراجعه به دهیاری گفتن جواز ساخت قبلی رو داری به ما بده... و از مالک قبلی پرسیدم گفت ندارم... ممکن هست سند تک برگ بدهند ولی خانه جواز ساخت نداشته باشد یا این ها گم کردن و میخواهند پول اضافه بگیرند که بلامانع بدهند که به نام بزنم؟

پاسخ ها :

جواز ساخت ملک انتقال سند ملک سند ملک سند