مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مهریه سکه

برادرم سال 1394 فوت شدن و خانم ایشان بعد از 8 سال در سال 1402 مهریه خودشون که 114 سکه بهار آزادی بوده به نرخ روز به اجرا گذاشتن و ابلاغیه ای مبنی بر پرداخت آن به میزان دو میلیارد و هشتصد برایمان فرستادن
میخواستم ببینم الان نرخ سکه بر اساس سال فوت محاسبه میشود یا نرخ روز؟
چون شنیدم فقط وجه نقد به نرخ سال فوت محاسبه میشود ولی سکه اینطور نیست و به نرخ روز میباشد

که اگر سکه هم بر اساس سال فوت باشد اعتراضی ای تنظیم کنیم
و در این مورد اگر ماده یا تبصره قانونی هست که به آن اشاره کنیم لطفا راهنمایی کنید
ممنون از شما

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به نرخ روز محاسبه می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ما در خصوص سکه مهریه به نرخ روز نداریم سکه بوده سکه باید تحویل شود حالا سکه قیمت کم باشد یا زیاد

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
مهریه بر اساس نرخ روز محاسبه میگردد
سوال دارای ابهام می باشد
مهریه همسر ‌برادر مرحوم شما چگونه به شما ارتباط پیدا کرده است!
ظاهرا ارثیه ای در‌میان می باشد و‌ایشان حق السهم همسر‌متوفایش را به عنوان مهریه مطالبه نمودند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

مهریه به نرخ سکه روز محاسبه خواهد شد.
در صورتی که اموالی از متوفی باقی مانده باشد میتواند از ورثه آن طلب مهریه نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ما در قواعد قانون مدنی در خصوص سکه که مال مثلی است چیزی تحت عنوان مطالبه به نرخ روز نداریم سکه مال مثلی است و به صورت سکه پرداخت می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه به نرخ روز محاسبه خواهد شد و قیمت سکه بر اساس زمان حال در نظر گرفته خواهد شد‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید ارزش سکه ها بر اساس تاریخ فوت محاسبه میشده است نه تاریخ مطالبه به اجرای احکام مربوطه بصورت حضوری مراجعه کنیو

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
براساس سال وفات باید مورد محاسبه‌قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه یکه هست نرخ روز کمتر شده یا بیشتر فرق ندارد