مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی با بیماری صرع

با سلام بنده 40 سال دارم از سال 75 دچار مریضی صرع یا تشنج هستم روزی دو عدد دپاکین 500 و دو عدد تگرتول 400 مصرف میکنم و الان 9 سال سابقه بیمه کارگران ساختمانی تامین اجتماعی دارم چند سال است حالم بدتر شده و دیسک کمر و تنگی کانال نخاعی هم دارم و قادر به کار کردن نیستم آیا به من از کار افتادگی تعلق میگیرد یا نه؟ لطفا توضیح دهید ممنونم خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست دهید تا در کمیسیون پزشکی بررسی و نتیجه اعلام گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از کار افتادگی شما بستگی به نظر کمیسیون پزشکی در این موضوع دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید اما حداقل باید ده سال سابقه بیمه پردازی داشته باشید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر با کمیسیون پزشکی است.
موفق باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست بدهی تا کمیسیون تایید نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کمیسیون پزشکی تایید کند که حادثه‌ای باعث شده که بدون تقصیر شما در حین انجام وظیفه منجر به آسیب دیدگی گردیده می‌توانید تحت شرایطی از بیمه از کار افتادگی بهره‌مند شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید کمیسیون مورد مذبور را برسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت جسمی شما بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی برسد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در اولیت فرصت به اداره بینه مراجعه کنید کارشناسان بینه در اداره مربوطه حضور دارند و پاسخگوی شما خواهند بود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تشخیص این موضوع در صلاحیت کمیسیون پزشکی تأمين اجتماعي است.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
در صورتی که پزشک معتمد تامین اجتماعی شما را بالای 66 درصد از کار افتاده تلقی کند،مشمول از کار افتادگی کلی می شوید.