مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دیه

با سلام و خسته نباشید
سوالی ک داشتم این بود مگه دیه تصادفات یوم ادلا نیس؟ پس چطور وقتی من پرونده رو بردم بیمه گفتن 2/5 درصد مبلغ کل دیت ب عهده شخص رانندس بخاطر رانندگی پر خطر و تا موقعی ک پرداخت نکنه ما نمیتونیم دیت رو پرداخت کنیم من 27 /12/1402 پرونده رو ب بیمه دادم حالا ک برا دیم رفتم میگن ما دیتو ب دادگاه همون سال واریز کردیم و طبق نرخ پارسال حساب شده ایا همچین چیزی امکان پذیره؟

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام دیه در زمان پرداخت محاسبه و پرداخت شده است و شما میتوانستید قبل از عید مراجعه و دیه خود را دریافت نمایید