مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

اینجانب با خانمی ازدواج موقت کرده بودم. بعد ا زمدتی معلوم شد که متاهل بوده و دروغ گفته که مجردم
شناسنامه خواهرش را بجای شناسنامه خودش بهم نشون داد چون خواهرش مطلقه بود
سوال من این هست که من مقداری طلا دستش داده بودم بصورت امانت ولی حالا از دادن اونا امتناع می‌کنه. با توجه به اینکه تمام مدارک و فاکتورهایی که داشتم همه برداشته. ایا میتونم ازش پس بگیرم.
تا جایی که به شوهرش هم گفتم و بهم گفت اگه مدرک داری بیا و بگیر
الان با وجودی که رابطه نامشروع میشه خودم هم قبول دارم.
لطفاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای مبنی استرداد ارسال نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هم میتوانید شکایت کنید و هم میتوانید دادخواست حقوقی بدهید