مشاوره حقوقی رایگان - برخورد به اینه ماشین

من چند روز پیش با موتور بودم که دستم رو باز کردم و دستم به اینه یه پراید خورد بعد از ترس اینکه طرف با ماشین روم نگیره فرار کردم فردای اون روز من رو دید و گفت که میخام شکایت کنم و زنم که کنارم بود ه ترسیده و 800هزار هزینه اون شده و اینه هم اصلا نشکسته بود
و فیلم صحنه رو داره ایا میتونه کاری کنه و من هزینه دکتر هم باید بدم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دکتر رفتن شما ربطی به خسارت دیده ندارد چون خود اقدام علبه خود کرده اید، ایشان جهت خسارت آینه نیز میتواند شکایت کند