مشاوره حقوقی رایگان - شراکت پدر پسری

سلام من به مدت 30سال در مغازه پدرم کارکرده و با دریافت حقوق و مزایا و پرداخت بیمه(بدون 3درصد بیمه بیکاری به دلیل روابط خانوادگی) اکنون بازنشسته شده ام و در حال حاضر پدرم میخواهد مغازه را بفروشد و مبالغی را بین فرزندانش تقسیم کند. آیا بنده که 30سال کار کرده ام شریک محسوب نمی شوم؟ آیا علاوه بر مبلغ فوق و همچنین سنوات (خارج از روابط اداره کار)که میخواهد بدهد مبلغ دیگری هم به من تعلق میگیرد؟
متشکرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون رابطه کارگر و کارفرمایی بوده خیر

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بین دو نفر یا می‌تواند رابطه کارگری و کارفرمایی ایجاد شود در آن صورت حق بیمه و وات که از بیمه دریافت می‌کنید تعلق می‌گیرد یا می‌تواند رابطه شراکت موجود باشد که در همه چیز طرفین با هم شریک باشند چیزی که شما می‌خواهید یک بام و دو هواست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام خیر
شما برای پدرتان کار میکردید و تمام حق و حقوقتان واریز شده است و بسیار منطقی انجام شده است