مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

با سلام یه دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع با شخصی داشتم پس از اینکه رای به نفع بنده که خواهان در آن دعوا بودم صادر شد طرف مقابل خوانده اعتراض زد به رای ،،،، هیچ مدرکی هم نداشت چون تمام مدارک بنده جامع کامل بود ... بعد به شعبه تجدید نظر رفت و در تاریخ 8 فروردین امسال در شعبه تجدید نظر ثبت شد اما امروز روند کار پرونده نگاه کردم دیدم زده دقیقا این متن ( دستور قضایی مبنی بر پرونده از آمار کسر شود و ابطال وقت نظارت و اعاده پرونده و بایگانی شدن پرونده و تشکیل بدل در تاریخ فلان صادر گردید ) این یعنی چ ، تازه پرونده به تجدید نظر رسیده این چ معنی میده

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام پرونده تعین تکلیف و به دادگاه بدوی تا چند روز دیگر می رسد