مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر

٣ماه پيش منو با ٣٠ كيلو ترياك تو مسير همدان گرفتند، البته اسكورت من كه صاحب جنس ميباشد و خريدار رو هم بعد از چند دقيقه نيز گرفتند،ولي مواد تو ماشين من بوده و اونها اظهار بي اطلاعي كردند.در ضمن ماشين مال پدرم هست و علم و اطلاعي از اين قضيه نداشته.تكليف ماشين اين بنده خدا چي ميشه و براي رفع توقيف و مصادره چيكار بايد بكنه لطفا راهنماييم كنيد.خودم فاقد سابقه ام و فعلا با سند يك ميليارد و نيمي ازادم.برام چه حكمي صادر ميشه؟ با سپاس

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اثبات مالکیت پدرتان و بی اطلاعی اش از وقوع جرم، ایشان میباید اعتراض ثالث اجرایی کند، مال آزاد میشود و شما بمیزان قیمت مال، جزای نقدی، علاوه برمجازات قانونی خواهید داشت

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با مدارک مالکیت خودرو به شعبه توقیف کننده خودرو مراجعه و درخواست رفع توقیف نمایند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اعتراض ثالث اجرایی کرده و بی اطلاعی را اثبات کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعتراض ثالث اجرایی دهد وبا مدارکش ثابت کند ورفع توقیف نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پدر شما می‌تواند اعتراض ثالث اجرایی نموده و با ارائه اسناد و مدارک خودرو را از آزاد کند

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام مدارک مالکیت به شعبه تحویل دهید و تقاضای رفع توقیف کنید