مشاوره حقوقی رایگان - درباره خانه ای که صلح عمری شده است

سلام خسته نباشید من یک سال قبل یک دانگ از ملک پدرشوهرم که بنام پسرش بود را توقیف کردم که آن ملک صلح عمری شده است و آیا امکان دستیابی من به یک دانگ میباشد و آن یک دانگ در توقیف باقی میماند و میشود در راستای تامین خواسته به آن دست یافت ..

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.وقتی قبلا ملک را توقیف کردید,دیگرتامین خواسته بابت توقیف همین ملک معنی ندارد.باتوقیف ملک ومزایده آن,اگرخریداری پیدانگردید,شما می توانید بابت طلب خود,مالک یک دانگ گردید ولی تافوت پدرشوهر نمی توانیدآن راتصرف ویا خلع ید مشاعی رابخواهید.ضمنا اگردرصلح عمری,استفاده ازاین ملک,بصورت رایگان قید نگردید,می توانید برای یک دانگ خود(بعدمالکیت)هر ساله,اجرت المثل را مطالبه نمایید.