مشاوره حقوقی رایگان - وجه التزام

با سلام آیا در قراردادی که بدلیل پاس نشدن چک خریدار منفسخ شده و خریدار توافق نموده که بابت پاس نشدن چک و منفسخ شدن قرارداد باید وجه التزام مشخصی تا تاریخ مشخص به فروشنده بپردازد میشود از همان چکهای خریدار برای اخذ وجه التزام استفاده کرد یا اینکه با منفسخ شدن قرارداد باید همه چکهای خریدار را به خودش بازگردانیم و برای گرفتن وجه التزام از راههای دیگری استفاده کنیم

پاسخ ها :

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
برای مطالبه وجه التزام باید با تقدیم دادخواست به دادگاه (یا شورا) مراجعه کنید