مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

با سلام، من خانمی 30 ساله هستم 15ساله ازدواج کردم یه فرزند 10 ساله دارم. همسرم از اول قرص ترامادول مصرف می‌کرد و خانواده ما در جریان نبودن مصرف بالای قرص و در نهایت اعتیاد به شیشه کاملا از زندگی و رابطه زناشویی دور شد و به ما آسیب میزد چندین بار در بیمارستان بخش اعصاب و روان بستری شده و هیچ رابطه عاطفی نداشتیم
منم حدود 3ساله اومدم خونه پدرم و زندگی نمیکنم
1سوال من اینه میتونم از فسخ نکاح استفاده کنم؟ (پرونده پزشکی بستری بیمارستان دارد)
،2آیا میتونم با این شرایط ازدواج موقت داشته باشم؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.پاسخ هردوسوال خیراست.می توانیدطلاق بگیرید.