مشاوره حقوقی رایگان - بابت استفاده از بیمه برای دیه

سلام من دو ماه پیش تصادف کردم که خودم مقصر بودم و از بیمه شخص ثالث خودم میخوام استفاده کنم. امروز برگه پزشکی قانونی رو گرفتم که نوشته 1_خراشیدگی زیر زانوی راست حارصه 2_کبودی قفسه صدری طرف چپ 3_یک جراحت دامیه و یک جراحت متلاحمه خلف دست چپ همراه با عارضه قطیع یک وتر مربوط به انگشت دوم دست که موجب محدودیت حرکتی این انگشت شده است ارش مرتبط با این عارضه یک و نیم درصد دیه کامل تعیین میگردد 4_یک جراحت حارصه بند اول انگشت دوم دست چپ. موارد 1و2و4 به علت اصابت جسم سخت و مورد بند 3 به علت اصابت جسم برنده نا مشخص.
ببخشید یکم طولانی شد میخواستم ببینم حدود چقدر دیه بهم تعلق میگیره و ایا طول درمان و ماه حرام تاثیری در دیه داره؟

پاسخ ها :

سارا محتشمي راد

سرکار خانم سارا محتشمي راد :

با سلام. ماه حرام فقط شامل فوت میگردد ، دیه به میزان آسیب دیدی مرتبط است نه طول درمان